Ditec® Utvendig vask

Fra 450,-

Ditec® Utvendig vask

Regelmessig bilvask og rengjøring får ikke bare bilen til å se bra ut. Dette forhindrer lakken i å matte og holder bilens interiør friskt. La oss fagfolk håndvask og rengjøre bilen din for skånsomt vedlikehold som lønner seg over tid.

Innvendig rens

Fra 2800,-

Innvendig rens

Innvendig rens innebærer en grundig rengjøring og oppfrisking av bilens interiør, slik at du får nybilsfølelsen tilbake. Bilen støvsuges innvendig og i bagasjerommet, vinduene blir pusset og dørkarmene blir vokset. I tillegg blir instrumentpanel og øvrige plast- og gummidetaljer grundig renset, med det målet at hele kupeen skal kjennes oppfrisket og ren.

Tekstilrens & Skinnrens

Fra 995,-

Tekstilrens & Skinnrens

I vår Interiørrens bruker vi enten varmt vann i kombinasjon med smusssløsende kjemikalier som er skånsomme mot bilens interiør sammen med en spesiell vaskemaskin, eller skinnprodukter tilpasset din bil. Ved å holde setetrekkene rene, bevarer du også farge og tekstur og kan glede deg over en ny bilfølelse lengre.

Motorvask

Fra 595,-

Motorvask

Veipartikler, skitt, olje, fett og andre avleiringer legger seg fort rundt den dyreste komponenten i bilen din. Forsikre deg om at du gir bilen din de beste forholdene med en behandling som rengjør motoren og motorrommet igjen. Da kan du også enkelt sjekke og fylle på væsker uten unødvendig tilsmussing.