DITEC® GLASSBEHANDLING

Fra 990,-
Gjør ruten hydrofobisk og smussavvisende og gir mye bedre sikt når du kjører i regn og mørke.

DITEC® GLASSBEHANDLING

Vår behandling av bilens vinduer har flere funksjoner, hvorav det viktigste er at det bidrar til økt sikkerhet når du kjører i mørket. I tillegg vil ruten være enklere å holde ren; om sommeren fjernes insekter, og om vinteren fjernes snø og is med letthet.

DITEC® TEKSTILBEHANDLING

Fr 2790,-
Impregneringen metter fibrene i stoffene slik at de ikke lenger kan absorbere annen væske.

DITEC® TEKSTILBEHANDLING

Flekker på tekstiler kan være vanskelig å fjerne! Denne usynlige tildekningen gir ekstra sikkerhet hvis ulykken inntreffer. Hvis dette ikke gjøres regelmessig, øker risikoen for for eksempel fettflekker, dehydrering og sprekker.

DITEC® SKINNBEHANDLING

Fra 1690,-
Skinnbehandlingene gir interiøret en smuss- og vannavstøtende overflate med god holdbarhet.

DITEC® SKINNBEHANDLING

Skinnbehandlingene gir interiøret en smuss- og vannavstøtende overflate med god holdbarhet. Vi selger det du trenger for å rengjøre og behandle setene og interiøret i tilfelle du selv ønsker å opprettholde interiørbehandlingen. Spør oss om produktene, så får du noen virkelig gode tips med på kjøpet.

DITEC® FELGBEHANDLING

Fra 1600,-
Felgbehandlingen gir felgen en smuss- og vannavstøtende overflate med god holdbarhet.

DITEC® FELGBEHANDLING

Felgene på bilen din er utsatt for tøffe forhold, da varme jernpartikler fra bremser, salt, tjære, skitt fra veien og andre forurensninger setter seg fester på en ubehandlet overflate, noe som betyr at aggressive produkter og metoder ofte er nødvendige for rengjøring og vedlikehold. Med vår felgbehandling forenkles vedlikeholdet, slitasjen reduseres og tilstanden kan opprettholdes effektivt.