Ditec® Glassbehandling

EGENSKAPER & BESKYTTELSE

Slik fungerer det

Ditec® Glassbehandling

En frontrute behandlet med Ditec Glassbehandling blir vann- og smussavvisende og gir bedre sikt når du kjører i regn og mørke. Regndråpene glir av vinduet under bevegelse, og vindusviskerne trenger ikke å brukes så mye. Insekter og is fester seg ikke så godt som på en ubehandlet rute og kan derfor lett fjernes. Behandlingens levetid avhenger av hvor mye du bruker vindusviskerne, og varer vanligvis rundt 10.000-15.000 kilometer. En behandlet frontrute kan ombehandles om nødvendig. Frontruten og sidevinduene er inkludert i vår standardbehandling, men når det er behov, behandler vi alle vinduene. En av våre mest populære behandlinger!
Fra 990,-
Ditec® Glassbehandling

EGENSKAPER & BESKYTTELSE

- Bedre synlighet
- Enklere rengjøring
- Vannbestandig
- Økt sikkerhet når du kjører i mørket
- Insekter, trafikkfilm, skitt og is får dårligere tak.
Fra 990,-

Slik fungerer det

1) Vannavvisende
Ditec-glassbehandling gir overflaten en høyere tetthet som gjør ruten mer vann- og smussavvisende. Dette er den mest holdbare behandlingen på markedet, men påvirkes selvfølgelig av lengden på kjøreturen og bruken av vindusviskere.
2) Sikker kjøring
Den vannavvisende overflaten gjør kjøringen tryggere. Du ser bedre ut gjennom frontruten når det regner og du slipper å bruke vindusviskerne like mye. Du vil også oppleve mindre lysrefleksjoner når du kjører i mørket.
3) Enklere rengjøring
En behandlet glassrute er enklere å vaske fordi insekter, trafikkfilm og skitt ikke fester seg like lett.
Fra 990,-