Nybilfølelsen

Ditec lakkbehandling gjør at bilen din skinner på veien.
Men det er dessverre ikke så enkelt at du kun trenger én behandling så er bilen som ny for alltid.
En Ditec-beskyttet bil skal normalt rebehandles hver 18. måned.

Ditec lakkbehandling gjør at bilen din skinner på veien. Men det er dessverre ikke så enkelt at du kun trenger én behandling så er bilen som ny for alltid. En Ditec-beskyttet bil skal normalt rebehandles hver 18. måned.

Grunnen til det er rett og slett at biler - og kjøremønster - er forskjellige.
Derfor kan ingen biler beskyttes varig på en måte som ikke vil medføre problemer på lang sikt.

På den ene siden har man kosebilen som knapt finner veien ut av garasjen, og for hver gang den har vært på veien så vaskes og poleres den grundig for å holde den så fin som mulig. På den andre siden har vi bruksbilen som kjøres hver dag på forskjellig underlag, i forskjellig vær, og inn- og ut av vaskehaller. Så har man alt i mellom.

Årstidene, kjørelengden, kvaliteten på lakken, alt dette påvirker lakken din. Det er også grunnen til at vi rebehandler lakken din hver 18. måned. Basert på 30 års erfaring med bilpleie har vi funnet ut at dette er det ideelle tidspunktet for rebehandling, og derfor kaller vi inn bilene til det. De fleste biler har godt av jevnlig vedlikehold, på samme måte som man tar oljeservice burde man regelmessig rebehandle bilen sin. Det er rett og slett en forsikring mot problemene som kunne oppstått om du lot være. En forsikring mot rust, småstriper, falmende- og tørr lakk.
De fleste ønsker seg jo en bil som er enkel å holde ren, som man kan vaske sjeldnere og som ser bedre ut, samtidig som den har en forsikring mot rust.
Om du synes dette høres interessant ut, eller om du skulle ha noen spørsmål, ta gjerne kontakt.