Ditec Lakkbeskyttelse, mer enn 30 års erfaring med Norske forhold

Hver dag utsettes bilen din for vær og vind.
Med Ditec beskytter du bilens lakk mot sur nedbør, veisalt, kulde og sol.
Med beskyttelsen beholder lakken sin glans, samtidig som vi gjør den enklere å vaske og gir deg en god forsikring mot rustdannelser i lakken.

 Det norske klimaet er tøft for lakken. Det ser vi hver dag. Ditec har beskyttet biler i over 30 år og vi har fått høy erfaring med og kunnskap om hva som virker og hva som ikke virker.
En bil-lakk blir utsatt for mye gjennom bilens levetid. Årstider, kjørelengder, kvaliteten på
lakken og parkeringsforhold (ute/inne) er blant utfordringene lakken utsettes for.
Om man ikke beskytter lakken vil den derfor til ende med å bli matt, tørr og full av partikler som til slutt vil vinne over lakkens motstandskraft. Ditec gir en varig beskyttelse mot dette gjennom en velprøvd løsning for å sjekke og rebehandle bilen i årene som kommer.
Håndvask, med periodisk lakkrens og voksing er også en farbar vei når du vil gjøre jobben selv.
Men ikke alle har lyst eller mulighet til å gjøre dette 3-4 ganger årlig, for deg vil Ditec Lakkbeskyttelse være en trygg og velprøvd løsning som tåler Norske forhold.
Når bilen er beskyttet med Ditec vil den være enklere å vaske, holde seg ren lenger, ta imot
mindre tjære, asfalt og andre partikler, samt se mye bedre ut i lengden.
Dette gir store fordeler i det daglige, også når bilen en gang skal selges.  

 

Ditec Senter

Våre Ditec Senter er alle sertifisert til å gjøre jobben skikkelig. Derfor gir Ditec også en Garanti på behandlinger når bilen er nyere enn 1 år ved første behandling. Eldre biler kan med fordel også behandles med Ditec, men da bør du ta turen innom et Ditec Senter og få en uttalelse. Vi har per i dag 35 senter over hele landet som står klare for å ta imot bilen din.


Ditec Lakkbekyttelsesgaranti

Om du velger å behandle bilen din med Ditec Lakkbeskyttelse vil du få en garanti på behandlingen om bilen er nyere enn 1 år ved første behandling. Denne behandlingen kan opprettholdes i inntil 6 år (72 mnd) fra første behandling. Vedlikeholdsbehandlinger gjøres med et intervall på 18 måneder. Om det skulle oppstå skade på bilens lakkerte overflater som følge av Ditec-produktet vil Ditec Norge erstatte og reparere dette kostnadsfritt.