INDRE UTFORDRINGER

Pendlerbilen til Ståle Walsvik vil ikke bare møte utvendige utfordringer gjennom høsten. Den skal også brukes til henting av to små på skolen og i barnehagen … 

Våre største gleder i livet kommer ikke helt uten utfordringer. Snørr og saft, gjerne kombinert med søle og sand i en heller uskjønn forening, er en del av gamet når en har små barn.

Og har du tenkt over hvor mye tid du tilbringer med barna i bilen? For mange er i alle fall henting og levering av barn en betydelig del av hverdagsrutinen. Når barna når skolealder, tar det gjerne av med ettermiddagsaktiviteter også …

Da må det vel være et mål at denne tiden blir mest mulig kvalitetspreget? Og på samme måte som et skittent bad for de fleste vil sette en dårlig stemming for morgenstellet, vil et skittent baksetet ikke akkurat legge grunnlaget for en trivelig bilhverdag.

Mange velger jo skinnseter fordi de er enklest å holde rene. Men skinnet må vedlikeholdes for å beholde sine gode egenskaper, ellers vil det kunne sprekke opp. Og tørker læret ut vil det også være utsatt for misfarging og flekker.

Om du ikke har skinnseter, er grunnen til å tenke på behandling av disse enda større. Fibrene i tekstiler vil nemlig kunne trekke til seg søl og smuss. Om du ikke får tørket det av med det samme, kan det gi flekker som er vanskelige å få bort.

Med Ditec Tekstilbeskyttelse vil utgangspunktet være et helt annet. Da blir tekstilfibrene mettet (en prosess du gjerne kjenner som impregnering), slik at søl og smuss preller av – på samme måte som vannet preller av på lakk og vinduer på en bil som er Ditec-beskyttet utvendig.

Uansett setevalg vil det være en god investering å spandere Ditec Tekstilbeskyttelse på gulvteppene i bilen. Hverken store eller små holder jo beina pent og pyntelig på gummimattene hele tiden, og da samler teppene mye gørr. Med impregnerte gulvtepper blir derimot renholdet en lek.

Vår Ditec-tester Ståle Walsvik valgte skinn da bilen ble bestilt, og fikk behandlet alle setene da bilen var ny. Det holder normalt sett setene nybilmyke og fine i ett års tid. Men om du har større baksetepåkjenninger enn Ståle (f.eks. barn som ikke lenger sitter i barnesete eller på pute), kan du – i motsetning til de andre Ditec-behandlingene – kjøpe disse produktene og utføre etterbehandlingen selv.

Følg oss å Facebook for å få oppdateringen om hvordan det går med både ytre og indre utfordringer gjennom et helt år med Ditec-behandlet bil.

Ditec Lærbeskyttelse tilfører skinnet fuktighet slik at det beholder sin naturlige fleksibilitet. Disse produktene kan du kjøpe hos ditt nærmeste Ditec-senter, og du kan friske opp behandlingen så ofte som du har behov for det.

Ditec Tekstilbeskyttelse metter tekstilfibrene slik at smuss ikke fester seg. Har du stoffseter, gjør behandling av disse en ekstra stor forskjell for renholdet.

Også gulvteppene blir mye enklere å holde rene når de er Ditec-behandlet. Påføring av disse produktene krever verneutstyr, og er en jobb for profesjonelle.

Ståle Walsvik leverer og henter i barnehage og på skole som en del av pendlerruten. Det byr også på indre utfordringer i bilholdet.

Glassbeskyttelse

Ståle Walsvik pendler 120 km hver dag med sin i3. Vi følger ham og hans Ditec-behandlede BMW i3 gjennom et helt år.