Ditec bilpleieprodukt for deg som vil vaske selv

Vi har lagt vår kompetanse om vedlikehold og stell av bil, inn i en serie med profesjonelle bilpleieprodukt.
De er utviklet for biler med Ditec Lakkbeskyttelse, men passer alle biler.

Våre produkt for utvendig vask

SUPERVASK
Et vannbasert vaskemiddel som fjerner salt og løs grus, ikke asfalt/tjære. Når du bruker vannbasert avfetting spyler du bilen nedenfra og opp.

AVFETTING
Avfetting er et petrokjemisk vaskemiddel. Den rengjør lakken og løser opp salt, tjære, voks og asfalt. Spyl av ovenfra og ned.

WHEEL CLEANER+
Rask og effektiv fjerning av bremsestøv, olje og trafikkfilm.

CAR SHAMPOO
Fjerner smuss effektivt og gjør på samme tid lakken ren og glansfull.
Andre nyttige produkt: • Felgbørste • Svamp • Mikrofiberklut

Slik vasker du bilen utvendig

  • Spray på felgrens, WHEEL CLEANER+. La felgrensen virke, og spray på SUPERVASK opp til dørhåndtaket. Supervask er en vannbasert avfetting som fjerner salt og løs grus. La det virke i 3 minutter.
  • Spyl av bilen og felgene. Ved bruk av vannbasert vaskemiddel spyler man alltid nedenfra og opp. Undersøk lakken ved hjulbuer, nedre del av dører og bak på bilen. Dersom du kjenner asfaltpartikler på lakken, påfører du petrokjemisk AVFETTING på de stedene der det er asfalt/tjære. La det virke i 3 minutter før du spyler av bilen. Når du bruker petrokjemisk avfetting spyler du ovenfra og ned.
  • Dersom felgene ikke er rene etter førstegangsvask, påfør igjen WHEEL CLEANER+.
  • La felgrensen virke, mens du vasker bilen med produktet CAR SHAMPOO, som er en bilsåpe. Vask hele bilen med svamp. Påse at svampen alltid er ren, og dypp svampen i bøtten med såpe for hver del av bilen du vasker. Bearbeid felgene med felgbørste eller svamp, la felgrensen sitte på.
  • Spyl bil og felger, nedenfra og opp. Vask alle døråpninger med vaskevann og svamp. Tørk over med tykk mikrofiberklut.

NB: Det er alltid viktig å tørke bilen med et syntetisk pusseskinn til slutt, for å hindre at vanndråper brenner seg fast i lakken i sollyset. Vanndråpene fungerer som forstørrelsesglass.

 

Våre produkt for innvendig vask

GLASS CLEANER
Rask og enkel å anvende. Etterlater et krystallklart sluttresultat uten skjolder. Fjerner effektivt smuss, insekter og fingeravtrykk.

INTERIOR CLEANER
Beskytter de innvendige detaljene. Virker utmerket på hard og myk plastikk, PVS, gummi, lakkerte detaljer og metall.

Andre nyttige produkt: • E-Tork tørkepapir • Tynn mikrofiberklut • Tykk mikrofiberklut

Slik vasker du bilen innvendig

  • Start med vinduer. Bruk GLASS CLEANER og E-Tork sitt hvite papir eller mikrofiberklut, som er perfekt til å vaske glass, speil og harde overflater (må ikke brukes på lakk).
  • Bruk INTERIOR CLEANER med tørr svamp uten såpe på alle dørsider og dashbord, og tørk over med mikrofiberklut. Støvsug seter og tepper, og mellom dashbord og seter.

 

Våre produkt for etterbehandling

SEAL & PROTECT
Seal & Protect er en spraypolering med ca 6 måneders holdbarhet. Fjerner ingen striper, og er å anbefale på skadefri lakk, som en enkel beskyttelse. Spray på og tørk av med myk mikrofiberklut.

CARNAUBA WAX
Carnauba wax er en voks med 6-9 måneders holdbarhet. Fjerner ingen striper. Smøres på med svamp, og tørkes av med myk mikrofiberklut.

Begge produktene er tilpasset biler uten Ditecbeskyttelse

Slik etterbehandler du bilen

  • For biler som har vært lakk-, interiør-, eller glassbeskyttet ved et Ditec Senter: Ditec er langtidsbeskyttende og tåler alle avfettingsvæsker. En Ditecbeskyttet bil skal ikke vokses, poleres eller påføres andre konserveringsprodukt. Alle produkt som er nevnt her, med unntak av SEAL & PROTECT og CARNAUBA WAX, kan brukes på en Ditecbeskyttet bil.
  • For biler uten Ditec: Lakken er porøs, pustende og ikke så glatt som den kan føles. En god voks beskytter mot skitt og hindrer partikler i å sette seg fast i porene. Bruk gjerne vår SEAL & PROTECT og CARNAUBA WAX for lett lakkbeskyttelse.