Bestill Ditec nå – Beskytt bilen i mange år

Du tenker kanskje ikke på det, men hver eneste dag blir bilen din utsatt for ytre påvirkninger den absolutt ikke synes noe om. Det være seg veisalt, sur nedbør, sollys, asfaltstøv eller annen dritt.

Det kan du gjøre noe med. Vi har løsningen for et enklere vedlikehold av bilen, samt beskyttelse for å ta vare på bilens nybilglans, nemlig Ditec.

DITEC finnes i to varianter: Ditec Original og Ditec Ultra. Begge er utviklet for å hindre at lakken blir mattet ned av sol, nedbør, mekanisk slitasje og andre ytre påvirkninger.

Ditec Original er en polymyerbasert lakkbeskyttelse, med seks års garanti (rebehandling hver 18. måned).

Ditec Ultra er en keramisk lakkbehandling, med hele ni års garanti – uten rebehandling. Det holder med en kontrollvask en gang i året, der vi rengjør lakken for eventuelle belegninger og tar en kontroll. Begge variantene bidrar til å bevare nybilglansen og holde bilen pen i år etter år. I tillegg blir bilen din enklere å holde ren, og som en bonus kan en Ditec-behandling øke andrehåndsverdien når du en gang skal selge den.

I mer enn 30 år har vi behandlet biler på norske veier. Våre Ditec-sentre tilbyr deg den beste lakkbeskyttelsen. Snakk med ditt lokale Ditec-senter, og be om tilbud på Ditec Original eller Ditec Ultra.

Om du vil finne ditt senter kan du slå det opp her: www.ditec.no eller du kan ringe oss på 81534832 så rutes du automatisk til nærmeste senter. 

 

 

Fortell oss hva du ønsker - så tar vi kontakt med deg