Ditec Ceramic Plus

Det norske klimaet er tøft for lakken. Det ser vi hver dag.
En bil-lakk blir utsatt for mye gjennom bilens levetid. Lakken blir daglig utsatt for påvirkning fra sol, trafikk, nedbør, mekanisk slitasje og annet, som gjør at overflaten blir matt og smuss lettere får feste. Om man ikke beskytter lakken vil den derfor til ende med å bli matt, tørr og full av partikler som til slutt vil vinne over lakkens motstandskraft.
Ditec gir en varig beskyttelse mot dette og har beskyttet Norske biler i over 30 år.

Ditec Ceramic Plus er en nyutviklet behandling som er unikt tilpasset norske forhold. Bilen din blir med en gang mye lettere å vaske og holde ren, samtidig som behandlingen gir en ekstrem glans som varer.

Som alle Ditec lakkbehandlinger beskytter også Ceramic Plus mot UV-stråler, sur nedbør og trafikkfilm, samtidig som den glatte overflaten gjør at bilen tar imot mindre tjære, asfalt og andre partikler. Det daglige stellet blir en lek, og din bil holder seg i verdi.

Ditec Ceramic Plus er en behandling med stor motstandskraft mot ytre påvirkninger og lang avrenningseffekt, som beskytter mot mindre striper i lakken og bidrar til å hindre tidlig rustdannelse.

Behandlingen er en èn-komponents keramisk lakkbehandling som består av en hard basecoat og en egenutviklet topcoat som er spesielt tilpasset norske forhold, og som gir en ekstrem glans med 6 års garanti.

Behandlingstiden på Ceramic Plus er et døgn, og vi sender deg en årlig innkallelse for kontrollvask, som sikrer at lakken din til enhver tid er optimal.