Daglig leder i Ditec Norge

Daglig leder i Ditec Norge, Stein Kjetil Holvik, forteller om Ditec sine mange fordeler.>

– Ditec behandler ca. 6 000 biler i Norge i året og får svært få negative tilbakemeldinger. Vi opplever at kundene våre er fornøyde med behandlingen, og at mange kommer tilbake. Noen behandler bilen fra den er ny og fortsetter med det til de selger den, og da kommer de gjerne innom med den nye bilen sin også. Har du først opplevd hvor godt Ditec lakkbehandling beskytter bilen, kan det være vanskelig å la være, sier Holvik. 

– Ditec er ikke en lakkforsegling, men en beskyttelse av lakken som puster sammen med lakken.

Rebehandling

Hver 18. mnd. anbefaler Ditec en rebehandling. Det er fordi det er umulig å beskytte lakken uten jevnlig vedlikehold. Ditec krever rebehandling for å garantere lakkbeskyttelsen. At Ditec sier dette selv, skaper troverdighet.

– Vi vet hvor mange ytre påvirkninger bilen er utsatt for i løpet av et år. Det er umulig å beskytte lakken uten jevnlig vedlikehold – enten du polerer eller bruker Ditec. Det nordiske klimaet er knalltøft, og få biler er tilpasset det. Derfor er regelmessig beskyttelse av lakken viktig. Spesielt for å unngå rust, bilens fiende nummer en. 

6-års garantisystem

Om du behandler bilen innen den er 12 måneder gammel, er behandlingen omfattet av DITEC`s 6-årige behandlingssystem, hvor det garanteres at lakken i den påfølgende garantiperioden er effektivt beskyttet og bevarer lakkens glans. For å opprettholde garantisystemet, er det viktig at du får utført rebehandlingen senest før 18 mnd, og øvrige etter 3 og 4 ½ år. 

– Vi opplever at folk som ikke kjenner produktet er usikre på behandlingen. Da kan vi berolige de med at dersom det skulle oppstå skader på bilens lakkerte overflater, som følge av Ditec-produktet, vil Ditec Norge erstatte og reparere dette kostnadsfritt for kunden. Vi tar altså over garantien for lakken. Når det er sagt, har vi utført Ditec lakkbehandling siden 1991, og aldri hatt en omlakkering eller reklamasjon som har gått på produktet.

Aldri mer polering!

Ditec lakkbehandling forsterker lakkens motstandskraft og som en bonus slipper du å vokse og polere bilen.

– Med Ditec trenger du kun å vaske bilen. Leser du i instruksjonsboken til bilen din, så står det at du skal polere eller vokse bilen jevnlig. Med Ditec er lakken så godt beskyttet at du slipper det. For de som ikke vil bruke tid på voksing og polering, er Ditec et godt alternativ. 

Enklere bilvask

– En av fordelene med Ditec, er at bilen blir mye lettere å vaske. Mange rapporterer om at bilvasken går som en lek med Ditec-behandlet lakk.

Etter en Ditec-behandling er billakken beskyttet mot kjemisk nedbryting og kan således vaskes med alle anerkjente bilrelaterte kjemikalier.

– Vi anbefaler vannbasert avfetting (microemulsjon) ved bilvask. I vinterhalvåret kan det være hensiktsmessig å kombinere vannbasert avfetting med asfaltfjerner (petrokjemi). Slik sikrer man at alt av smuss er oppløst før man spyler med høyttrykk. En Ditec-behandlet lakk må aldri behandles med slipemidler, polish eller voks, da slipemidler vil ødelegge behandlingen. Produkter for bilpolering og bilvoksing vil nedsette glanseffekten.

Stein Kjetil Holvik

Flere Ditec ambassadører